H_ST_R__S

Show More

H_ST_R__S és una intervenció / exposició artística creada in situ al vestíbul de l'Escola d'Art Municipal Leandre Cristòfol de Lleida duta a terme entre el 26 de febrer i el 20 d'abril del 2018

La reflexió, que té com a base l'espai on es duu a terme el treball artístic (l'escola es troba en un lloc on abans hi havia hagut una edificació religiosa, l'església de sant Pau construïda al segle XVIII) i, més concretament, el terra de l'edifici és la idea de la que parteixo per desenvolupar el meu projecte. La història dels llocs i la nostra transcorren plegades durant un període de temps. Ser-hi ens dóna el privilegi d'escriure-la, de participar-hi. Però, i abans, qui interpreta els fets ocorreguts? I quan no hi serem, què es dirà i com?

La intervenció artística girarà al voltant de la idea d'història, de paisatge urbà, d'educació, de cultura... Mots complexes però que es troben en l'espai i que, inevitablement, de seguida em vénen al cap quan se'm parla d'aquesta proposta.

El treball que es «reconstruirà» a la sala anirà acompanyat d'una sèrie de creacions que, tot i ser-hi, quedaran «amagades» als ulls dels visitants. Aquestes estaran elaborades tant per alguns alumnes de l'escola com per mi mateixa segons la recerca documental que he fet del carrer la Palma.

Un cop finalitzat aquest procés, es deconstruirà la intervenció.

https://vimeo.com/280223542

https://www.instagram.com/ciclevestibul/

 

H_ST_R__S is an artistic action created in the Art School Leandre Cristofol of Lleida between the 26th February and the 20th April 2018.

The artistic action reflects about the idea of History, urban landscape, culture... All them with difficult meaning depending on the point of view we treat them. 

https://vimeo.com/280223542

https://www.instagram.com/ciclevestibul/

© 2016 by Enriqueta Vendrell

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now
evendrell_H_ST_R__S 03